Herbal Blend!krim pelbagai guna

Salam semua. Harini nak share lagi tentang kesihatan kulit.

Mak memang ada alergi. kalau salah makan mulalah gatal-gatal dan tak boleh pakai sabun yang wangi-wangi.merah habis badan. Dah lama juga mak pakai krim hospital. daripada calamine lotion sampai ke tahap Betamethasone (steroid tu). semuanya bagi kelegaan sekejap.

Tak lama lepas bagi mak cuba sapu ngan herbal blend ni, mak kata gatal dah kurang. walaupun kalo sapu awal-awal rasa panas, tapi cepat je meresap. Tak rasa macam pakai krim pon, tak berminyak. sekarang, herbal blend ni dalam beg tangan mak. Bawa kemana-mana.

Kalau Faiz n anis kena gigit nyamuk, sapu je ngan ni. tak de bintat merah.hehe..senang sgt. Memang Multipurpose.Hentam aja..


Apa kandungannya ya?

Herbal Blend Multi-Purpose Cream

Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kak.
Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.

nak cuba? call aje 016 208 9081

harga?murah aja

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog