BIRTHDAY Giveaway!

Salam..
ESok tanggal 11 Disember 2011 genaplah anak cikgu MUHAMMAD ALIF FAIZ BIN MOHD NAIM 2 tahun..huhuu.. Maka dengan itu rasmilah 2 tahun Faiz minum SUSU IBU sahaja tanpa susu formula. Maka dengan itu dapatlah cikgu menggenggam PHD dalam penyusuan!clapclapclap!



Maka, jeng jeng jeng, cikgu dengan murah hati nak buat give away..kekekee....LUCKY DRAW buat semua yang meng LIKE page di FB dan blog cikgu yang tak seberapa ini!
caranya...

1. tekan button like pada fb fanpage cikgu https://www.facebook.com/pages/Vitamincikgu/135859089840882
2. like atau +1 google kat blog cikgu nih http://hanijalani.blogspot.com/
3. Pastu bgtau cikgu,email,pm kat fb or comment kat ruangan2 tu kata dah like!
4. tunggu keputusan Lucky Draw tu...
5. Hadiah? Misteri......tapi mesti berbaloi2....sapa taknak bende free kan?takat klik aja...



#semalam dah ramai yg dapat hadiah misteri..nak tau apa..tanya diorang..tp minggu ni cikgu nak bagi lagi misteri n lagi MAHAL.....HUHUHUHUHUHUH

jangan ketinggalan.bgtau kawan2 juga! Apa lagi..like ler....



Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call 016 208 9081

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog