Resepi Bancuh ESP Shaklee SEDAP!

 Dah try minum ESP? sedap tak? bagaimana rasa ESP ni? rasa soya lah! tapi sedap. Tapi bosan gak kalau asik bancuh ngan air kosong jer. untuk variasi dan nak lagi sedap kaw-kaw, ada resepi yang sedap untuk bancuh ESP Shaklee ni

  • ESP + Fresh Milk
  • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP..bukan sahaja bertenaga..boost milk production malah energized)
  • ESP + SusuAnmum
  • ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + jus twister tropicana ESP
  • ESP + Ribena
  • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + sirap bandung
ada yang lain? secara asasnya satu sudu besar ESP ni bancuh ngan satu mug air. suam atau sejuk. Jangan yang panas-panas sudah. Kang habis protein tu kang! Kalo cikgu suka bancuh ngan Performance Drink dan juga dengan Ribena.
dan cikgu memang suka minum sejuk. Susah nak larut? Kalau kacau ngan sudu mememng susah larut, cikgu masuh dalam shaker atau mana-mana botol tapau yang ketat penutupnya untuk di shake-shake boom boom...heheh
Performance Drink Shaklee

ESP


ESP ni bukan untuk ibu menyusu je yer... ia sesuai utk seisi keluarga..UNTUK:

1. Orang yang ingin kekal sihat..
2. Orang yang lanjut umur, yang tidak upaya kerana kekurangan tenaga.
3. Kanak-kanak bersekolah
4. Ibu-ibu mengandung dan menyusu anak
5. Pesakit yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan
6. Pesakit seperti ulcer perut, jantung, kanser, sakit kulit, rambut gugur, tidak ada selera makan, gastrik,
7. Ahli sukan dan bina badan
8. Soya Protein ini adalah untuk semua orang yang ingin membina dan mengekalkan badan yang sihat …dan yang inginkan kulit yang cantik
 
Jom try sekarang! sedap...

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan .
Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call 016 208 9081
Jadi Ahli Shaklee Klik untuk Jadi Ahli Shaklee

cara buat order shaklee Klik untuk senarai vitamin dan buat pesanan

email pertanyaan ke admin Klik untuk email pertanyaan

1 comments:

Cubalah ini.pasti berbaloi.