Cuti-cuti Malaysia - 1

Harini dalam mood nak share cerita cuti-cuti...
kali ni kami pergi ke The Carnivall sungai Petani. Jalan-jalan adhoc yang takde arah tujuan main redah je..cadangan asal g tempat lain.lastnya gi sini jer. Jalannya tak susah- masuk exit sg petani utara.pastu kona kiri kot.banyak je signboard pastu.. Oklah, tempat tak crowded.oklah buat anak-anak n mak budak nih!

tengok gambar je la
pintu masuk. Bayaran tak mahal pon.kami berempat RM 48?isk murahler tu..


mama-faiz,anis- mama pakai baju tu jer terjun..best sb btak pyah pakai swimming attire pun ok!


Babah teman anis dan Faiz

sapa yang main nih- babah ke Faiz?


Anis yang ketakutan..hee..pastu sampai sini je tangkap gambar sbb mama simpan hphone dalam locker.heeee..sbb mama nak main gelongsor tinggi..heeeeeeeeeee

Cerita ni saja je nak habiskan masa buat entry sapa-sapa yang gi atau lalu kat sungai petani, gi alor star ke leh la singgah. atleast belah uthara ni ada la tempat nak mandi-manda naik gelongsor air bagai.heeeeee


pst- jomla komen n like post n dan blog cikgu nih!


Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call
016 208 9081

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog