Go babywearing!

Salam. Lama cikgu menyepi. Banyak urusan dan sibuk bisness.heheh.Dah banyak gambar yang pending. Tapi harini dengan semangat nak share cerita lama, minat baru.. Babywearing.


Mesti ramai yang dah tau, dah biasa, dah selalu  dan tau pasal babywearing ni. Istilahnya kendong anak. Cikgu dulu dah pakai ring sling. Tapi bila Faiz makin membesar, makin tak larat... Bila Faiz dah besar, makin kuat lari, makin buas, maka cikgu cari alternatif selain stroller bila nak travel.


Ber-babywearing ni best.sbb dekat ibu dan anak. Faiz pun memang suka dukung, akan tetapi beratnya dah dekat 15 kg, lenguh tangan mak, nak..heheh


Cikgu share gambar cikgu bila ber-snugg dengan baby carrier yang dibeli dari Snuggbaby. Thanks Liza Yaakub



Di kampung, Sekinchan Taliair 7...Berbasikal bawa Faiz..Kalo Faiz tak duduk dalam tu payahla nak bawa dia..




nak memancing, Faiz sibuk nak ikut. Sambil bawa jalan-jalan..Sambil memancing!

Saja-saja nak petik buah cermai.. Faiz pun boleh petik...


Jom balik kampung!  Sharing is caring....




Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call Cikgu Hani 016 208 9081

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog