Puasa dan Ibu menyusu!



Puasa oh puasa. Ramadan bakal menjelang. Ahlan Wa sahlan ya Ramadhan. Pening pulak ibu yang menyusu sebab selalu kita dengar bila puasa susu akan berkurang. Tidak semestinya! Mind set kena penting...
Sini saya kongsikan cara untuk kekalkan tenaga  untuk ibu menyusu dan berpuasa. Mighty tripple gems! Sangat sedap, cikgu jadikan sebagai hidangan sarapan setiap hari, memang bertenaga...

mighty 3 gems
 


-Mighty tripple Gems- sehebat namanya.. Apa dia?
Terbahagi kepada 3 produk asas untuk pembekalan vitamin, zat galian, tenaga dan pengekalan bendalir badan iaitu Mealshake (perasa French Vanilla), Energizing Soy Protein atau ESP (perasa Vanilla) dan Performance Drink atau PD (perasa oren). Ketiga-tiga produk ini berperanan membekalkan nutrien dan keperluan harian tubuh agar terus bertenaga dan cerdas.
Sesuai untuk mereka yang tidak sempat bersarapan, dan minuman untuk bersahur dan berbuka puasa. Kalau tak sempat sahur pun (kes terbangun tinggal 5 minit nak imsak/15 minit nak Subuh), mighty 3 gems ini insya-Allah memadai untuk anda menjalani kehidupan Ramadhan seperti biasa.
Dan berbuka puasa dengan mighty 3 gems memberi anda tenaga untuk menunaikan ibadah selanjutnya iaitu solat Maghrib, Isyak serta terawikh dan ibadah2 lain seperti bertadarus.
Bagi ibu menyusu ia membantu ibu berpuasa sambil menyusukan anak. Ramai yang menggunakannya mengaku susu bertambah walaupun seharian berpuasa..Menarik kan? Jadikan amalan sebelum berpuasa agar susu tak drop tiba-tiba!
Cepat-cepat..email untuk harga special!runtuh ni!
hanijalani@gmail.com
kredit to mommylyna for the pic n info

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call
 Cikgu Hani 016 208 9081 email= hanijalani@gmail.com Whatsupp je pon boleh = 019 271 0642

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog