Testimoni Ostematrix sepanjang kehamilan

Jika anda tidak dapat memenuhi keperluan kalsium tubuh melalui pemakanan harian sewaktu mengandung (tak lalu minum susu, yogurt dsb), cubalahOstematrix Shaklee. Dilengkapi dengan Magnesium dan Vitamin D serta mineral lain, ia mudah diserap tubuh dan tidak mendatangkan risiko batu karang! 


Apa kata ibu-ibu yang mengamalkan OSTEMATRIX sewaktu mengandung?

(dapatkan nasihat cara pengambilan dari cikgu hani dengan betul ya!)

"... ostematrix mmg best.. saya masa preggy anak 2, jarang cramp.. masa anak first sokmo cramp.. hihihi.. lahirkan baby pon mudah., hubby tak sempat masuk labour room dah terberanak.. alhamdulillah.. teruskan bersama shaklee.. "
~ Puan Sri Fairus

" Masa peknen kan syaza,esp dan ostematrix antra supplemen yg saya ambil..masa peknen mmg saya selalu alami sakit belakang masa nak tidor dan masa bangun tido....tapi lepas saya amalkan ostematrix saya dah xsakit belakang mahupun sengal2 badan...dlm masa 2hari sudah nmpk perubahan yg positif....dan yang paling saya xsangka saya masih mampu dukung shaura (anak sulung saya) yg beratnya 11kg naik tangga sampai tingkat 4 sedangkan masatu saya tgah peknen 8bulan..
(rumah kami tingkat 4 tau..xde lif..sob sob)..huhu...ramai kawan2 tegur" kuatnyer kau dukung shaura naik atas tgah peknen lak tu...mesti senang nak bersalin nanti"....alhamdullilah saya mmg di permudahkan masa bersalinkan syaza.."

~ Puan Intan Azlin

"Sje nk share produk ostematrix....sy nie pregnant 7 bulan..
Mmg kerap la, malam2 kne cramp dkt betis n perut yg berulang2 setiap hari...
Baru 3 hari amalkn ostematrik, 4 bji.....mcm xpecaya lak...mlm tadi xkena langsung.. Walhal hujan lebat n cuace sjuk sangt...
Bgun pg...betapa lancarnye ' usus dicuci' hehehe....Pasni tido lena da....xyah bgun malam nk hilangkan cramp2.... Tq shaklee :-)"
~ Puan Shida Seth


Sumber: babycentrebayi-ibu, ibu hebatkan



Jom tengok ada apa lagi yang special tentang Ostematrix ini!
http://hanijalani.blogspot.com/2011/09/kalsium-magnesium-ostematrix-tiada-lagi.html

lagi testimoni..


Kenapa saya sangat sukakan Ostematrix? Sangat...best...

".. badan rasa ringan, bila bangun badan cergas, nak tidur pon senang jer..."

" Semenjak amalkan Ostematrix ni, naik tangga tak perlu pegang tepi tangga lagi..heee..lari n lompat-lompat pun tak sakit lagi lututnya.."


ha..Apa lagi..sementara sale ni..JOM borong!


Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call Cikgu Hani 016 208 9081 email= hanijalani@gmail.com Whatsapp je pon boleh = 019 271 0642

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog