Kencing manis dan VIVIX terbaik! Testimoni VIVIX




Kisah kali ini alkisah vivix dan testimoni saja. Mak dan ayah cikgu sendiri memang pengguna tegar vivix.
Hasilnya memang mak dah tak makan ubat hospital kencing manis dan kencing manis memang terkawal. Tangan tak menggeletar dan tak lenguh. Lutut elok dan tak sengal lagi. Syukur alhamdulillah.

Apa yang buat vivix ni best sgt utk pesakit kencing manis atau diabetes ni?

Vivix Kaya dengan RESVERATROL – Dalam ujian makmal. saintis Shaklee telah mengenalpasti dan mencipta campuran polifenol yang 10 kali lebih berkuasa berbanding hanya resveratrol dalam menangani empat mekanisme penuaan sel. Vivix Shaklee semestinya lah HALAL tanpa alkohol. Diperbuat daripada campuran botani seperti anggur muscadine, elderberries, purple carrot dan polyganum cuspidatum.


APA ITU RESVERATROL?

Resveratrol ialah sejenis phenol semulajadi yang wujud di dalam tumbuhan anggur terutamanya jenis muskat dan anggur kulit merah serta Knotweed Jepun.
Kajian saintifik menunjukkan resveratrol sangat memainkan peranan dalam memanjangkan usia kerana ia dapat melawan penuaan pada tahap sel.




VIVIX DAN RESVERATROL BERFUNGSI SEBAGAI PENAWAR DIABETES?


Terdapat 2 cara resveratrol membantu pesakit diabetes/kencing manis:

1. Meningkatkan sensitiviti tubuh terhadap hormon insulin:

Rintangan insulin adalah satu daripada faktor penyumbang utama
diabetes/kencing manis. Jika sensitiviti tubuh terhadap insulin dapat ditingkatkan, kita boleh memberhentikan diabetes/kencing manis.
Apabila tubuh kita hilang sensitiviti terhadap insulin, tubuh akan mengeluarkan lebih banyak insulin untuk mengawal aras gula dalam darah. Jadi resveratrol pula mampu meningkatkan sensitiviti tubuh kita terhadap insulin oleh itu mengurangkan amaun insulin yang diperlukan untuk mengawal aras gula dalam darah.

2. Mengaktifkan enzim yang sangat berkuasa dalam tubuh kita.

Untuk mencegah atau menyembuhkan diabetes/kencing manis, satu enzim iaitu dikenali sebagai enzim SIRT1 mestilah diaktifkan yang mana enzim ini bertanggungjawab terhadap rembesan hormon insulin dan enzim.



TENGOK TESTIMONI 1

TESTIMONI 2

TESTIMONI 3


TESTIMONI 4



VIVIX, ya...
sekarang masanya, beli 6 percuma SATU!
ye, bulan ni sahaja.
apa yang anda dapat kalau ikut promo ni?
1) Percuma 1 botol lagi vivix (bayar untuk 6 dapat 7..WAH..)
2) free keahlian (selalu bayar RM75)
3) Pos secara percuma
4) Cash rebate sebanyak rm 241 akan dikreditkan ke akaun anda!
KESELURUHAN BERJUMLAH LEBIH RM 800, wah...



Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call Cikgu Hani 016 208 9081 email= hanijalani@gmail.com Whatsupp je pon boleh = 019 271 0642

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog