Kempiskan perut sekarang, Boleh ke?

Sekarang jugak..Tiingg!
Hayun kayu magik.... psssstttttt..kempis perut tu..
Boleh tak? bayangkan boleh..
hee..bestnya kalau boleh buat camtu.
Bestnya kalau boleh cucuk je perut yg agak menggeleber tu nak kasi kempis..
hee..



(Ni lawak je..hhehehe)

Ada beberapa petua nak kasi perut itu sedikit kempis- flat katanya
Tak lain tak bukan ialah dengan:

  1. Senaman otot perut  - yang glamer ialah sit up / bangkit tubi (cari gugel tgk camne)
  2. Cara tradisional - Rendam asam jawa dalam air suam, biarkan semalaman, esok pagi masa perut masih kosong, minum air tu. Buat 40 hari
  3. Cara Shaklee - Makan set slim Shaklee. klik sini tengok, bajet je.
  4. Minum ESP - protein soya shaklee untuk membina otot yang mantap dan sihat, barulah six pack.
  5. Herblax  Shaklee untuk  - nyah toksik dalam perut, kasi lawas.

Apa pun tips, yang penting kalao nak perut kempis dan cantik, syarat dia ialah KENA BUAT la segala semua tips di atas. Kalo baca n peram je mmg tak de guna... Selamat makan Shaklee ni, dah terbukti keberkesanannya.

Nak Tips kurus cepat dengan Shaklee? boleh dapat ebook percuma. Nak? Hanya beli set Slim dengan Cikgu Hani lah caranya. Whatsapp/ telegram/wechat/ sms 019 271 0642
Senang je..
Jom, selamat bersenam!

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan 
NAK HARGA TERBAIK?sila sms atau call Cikgu Hani 019 271 0642 
 Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com 
Whatsapp = 019 271 0642 
PENGEDAR SHAKLEE ANDA, COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA SALAM SAYANG DARI CIKGU HANI

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog