Mealshakes ni, murahnya....



"Murah tau, murah Mealshake ni berbanding harga nak bayar bila anak-anak kerap ulang alik masuk hospital, tak lalu makan, cuba banyak jenis susu pon tak lalu.. Saya campo skit je mealshake dalam susu, alhamdulillah beransur sihat anak-anak kami" Kak Siti, Selangor

"Anak slalu demam seseme batuk pastu kene g klinik neb dah duit lagi kalau tiap bulan g swasta dah brape... nak g klinik kerajaan lagi laa...saya g kerajaan anak dah suhu 39 misi suh duk tunggu lagi tak sedih ke... Pas saya kenal mealshake bagi anak saya alhamdulillah tak de daa nak bekejar ke spital 2 3 pagi sebab batuk bekahak n demam panas sangat...Mealshake dapat menambah nilai nutrisi yang tidak cukup dah laa susu badan pun bagi kat anak cukup 6 bulan aje... tu smua laa punca antibodi badan lemah...anak saya dah ok dah cuti tahunan pun boleh buat g melancong dah..kalau tak dulu pikir cuti utk anak sakit... bulan nie promosi mealshake jom oder cepar sebelum cuti tahunan habis sebelum waktu...duit baya bil spital beli mealshake nie" PN N, Kedah

CUBA IBU BAPA SEKALIAN FIKIRKAN.....

Mana nak?..Laburkan duit tiap-tiap bulan di klinik..Tengok anak menangis setiap kali makan ubat. Lepas makan ubat lembik dan tidur sepanjang hari...

Bayangkan pula setiap bulan jatuh sakit. Macamana berat badan anak nak naik?. Selera makan pun sentiasa terbantut.

TAK KESIAN KE ?….




APA YANG BEST MEAL SHAKES NI?
# perasa vanilla yang sangat sedap
# tahan sehingga 2 bulan
# mudah dan cepat disediakan (tak perlu sediakan air panas)
# cuma satu sudu kecil sehari
# harga yang sangat berpatutan dengan nilai kesihatannya

Satu canister Mealshake French Vanilla mengandungi:

11 mineral penting yang ditemui dalam campuran Mealshake. Untuk satu hidangan, anda akan mendapat 20 % kalsium, 35 % daripada besi, 15 % daripada fosforus, 25 % daripada magnesium, 30 % zinc, 35 % daripada selenium, 35 % copper, 35 % manganese dan 35 % molibdenum

12 vitamin penting. Untuk setiap satu hidangan, anda akan mendapatkan , 25 % vitamin A, 30 % vitamin B6, 20 % vitamin B12, 30 % vitamin C, 10 % vitamin D, 35 %vitamin E, 30 % daripada thiamin, 10 % riboflavin, 35 peratus niacin, 35 % folat, biotin 35 % dan 30 % asid pantotenat.

Vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.itamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.

Dilengkapi vitamin B-complex, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.

oh, macam-macam ada ye? Bukan macam-macam aje, semua pelengkap ada.. 


ha, apa lagi? Jom la belikan mealshake untuk anak anda
murah tau, murah sangat..semua mampu milik


Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan 
NAK HARGA TERBAIK?sila sms atau call Cikgu Hani 019 271 0642 
 Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com 
Whatsapp = 019 271 0642 
PENGEDAR SHAKLEE ANDA, COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA SALAM SAYANG DARI CIKGU HANI

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog