PANTANG DENGAN VIVIX SHAKLEE...


Pantang sungguh dengar nama VIVIX ni..
..pantang dengan vivix nih..
Ya, saya berpantang dengan VIVIX SHAKLEE untuk anak ke 3 saya ini.
Pantang dengan VIVIX. Bagaimanakah ceritanya?

Saya mula menggunakan Shaklee sejak menyusukan anak ke 2. Itupun bila menyusu dan setahun lebih tanpa supplemen, Allah gerakkan hati nak mencuba Shaklee untuk kesihatan badan dan memberi tenaga tambahan.
Masa tu saya terus signup ahli dan mula mencuba macam-macam produk Shaklee.

Sehinggalah saya mengandung sekali lagi untuk anak ke 3. Maka anak ke 3 ini memang dari awal kandungan menggunakan produk Shaklee, dalaman dan luaran. KLIK SET HAMIL SHAKLEE kalau nak tahu :)

Perjalanan kehamilan yang mudah, alhamdulillah. Cukup 39 minggu, saya ditakdirkan melahirkan anak secara ceasarian. Syukur alhamdulillah lahirlah baby boy 3.7kg yang cukup sifat dan sihat. Bermulalah perjalanan pantang saya dengan SET PANTANG SHAKLEE dan VIVIX Shaklee.

Selain daripada set pantang shaklee yang superb tu kenapa saya memilih menggunakan VIVIX? Daripada perbincangan kami dan cadangan seorang nutritionist Shaklee, VIVIX adalah terbaik untuk membantu membaikpulih luka dengan cepat dan memberi tenaga. Itu yang kita perlukan semasa pantang! Sesudu sehari sewaktu pagi saya ambil memberi rasa badan yang panas - seakan jamu. Memberi tenaga dan membaik pulih luka czer dengan cepat. Bayangkan hari ke 7 kami membuat kenduri akikah anak dan saya kelihatan cergas dan bertenaga. Syukur alhamdulillah.
http://www.vitamincikgu.com/2014/07/vivix.html


Apa rahsia VIVIX ni lagi? 
VIVIX kaya dengan Resveratrol. Apakah itu Resveratrol?
• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-kanser
Satu hidangan VIVIX mengandungi sama banyak Resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wine merah. WOW! Sebab poster ni saya tau kebaikan VIVIX dan menggunakannya semasa pantang. TANPA RAGU!
http://www.vitamincikgu.com/2014/07/vivix.html



Biasakan kita dengan kaum Cina minum arak untuk panaskan badan selepas bersalin? Kaum Melayu selalu menggunakan jamu, tapi saya tidak makan jamu atas sebab Jaundis. Oleh itu saya memilih VIVIX. Tapi takkanlah kita as muslim nak gi minum wine merah plak kan..hehe.. ALTERNATIF terbaik adalah dptkan vivix...Ia bukan wain merah.. (Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah).. DAN YG BEST..Vivix terbukti 10x LEBIH HEBAT DARIPADA RESVERATROL, Ia tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim), - See more at: http://www.vitamincikgu.com/2011/12/nak-tahu-rahsia-saintis-mendapati-orang.html#sthash.Ov76tduR.dpuf

Saya merumuskan, kebaikan VIVIX semasa pantang ialah:
  1. Luka cepat sembuh
  2. Badan lebih cergas dan bertenaga
  3. Susu badan banyak dan melimpah-limpah
  4. Baby kurang risiko Jaundice
  5. Darah kotor/ nifas keluar banyak dan cepat, batu meroyan juga keluar cepat (mgkin sbb panas badan)
  6. Muka tidak pucat, baby juga kurang meragam. Ibu mudah lena dan bangun.
JOM BERVIVIX. nak tau kelebihan vivix lagi? klik testimoni vivix
Semua ini adalah berdasarkan pengalaman saya, dan juga dari rakan sahabat lain yang dah mencuba VIVIX semasa pantang. Cuba dulu sedikit, dan rasai perbezaan sekiranya dah pernah bersalin tanpa supplemen Shaklee. Beza, memang brbeza. Alhamdulillah. :)

NAK CUBA? KONSULTASI DAN CARA PEMAKANAN BERTERUSAN.

BELI VIVIX DI SINI.



NAK HARGA DAN SERVIS TERBAIK?
sila sms atau call 
 ✔Cikgu Hani 019 271 0642 
 ✔Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com 
✔Whatsapp/wechat/telegram = 019 271 0642 
✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA 
✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH
✌ iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog