Set Puasa Shaklee, terlajak laris

Lesu, Rasa ngantuk, tak bermaya, haus, kurang bertenaga masa puasa?
Sebab anda mengandung, menyusukan anak, berpenyakit gastrik atau bekerja bawah terik?
Kalau tak sebab-sebab biasa seperti di atas pun, ramai je yang mendapat simptom seperti diatas.
Ha, ni dia SET TERLARIS BULAN PUASA, Triple Gem, Mighty 3 Gem




"saya tak sahur"
"masa sauq tak makan nasik"
"kurang minum air"
"tak larat bangun sahur"
"mak tak masak..."
 hee..ada ka alasan mak tak masak?
heee..telor goreng pon jadilah..heee

Tapi itulah, memang sekiranya kita memang jenis mudah lapar, mengalami kekurangan nutrisi  ;)
atau memang pon gastrik, kita mestilah bertindak untuk mencari penyelesaian. Bagaimana caranya?
Set Triple Gem / Mighty 3 Gem ni dah lama dah orang amalkan dan kesan memang terbukti. Anak 5 tahun pon bertenaga, apatah lagi bah bila kao!  :)

Jom, perkenalkan apa dia yang orang sebuk kata TRIPLE GEM ini.



1. Kelebihan Shaklee ESP
  • membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan
  • Ia memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak.
  • menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk kesihatan jantung
  • Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.
  • setiap hidangan membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat
  • kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat,payudara dan menepous
  • indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah
  • Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses.
  • tidak mengandungi kolesterol dan laktosa.
  • Ia mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi mengekal tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya.
  • Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet.
2. Kelebihan Mealshake 
rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas 
sesuai untuk seisi keluarga
Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
Meningkatkan selera makan anak
Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti


3. Kelebihan Performance Drink
1. Performance Drink kurang gula (less sugar).
2. Performance Drink bersifat isotonik iaitu mempunyai kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita. Jadi ia lebih mudah diserap untuk menaikkan kadar gula dalam darah ke peringkat sepatutnya, dengan segera – kurang penat.
3. Performance Drink mengandungi sedikit natrium bagi mempercepatkan penyerapan cecair oleh tubuh – kurang haus.

CAMNA NAK MINUM TRIPLE GEM NI?

1. Sediakan shaker / botol air / bekas air/ mug / bekas tertutup / mini blender shaker 
3.  Letak 1 sudu setengah ESP, 1 sudu Mealshake, 2 sudu Performance drink
3. Letak air sejuk / air suam sampai penuh shaker tu
4. Satu sudu Ribena/ Jus oren / Jus mangga ( tak mau pon takpe)
5. Shake semua... sedap
6. Masa berbuka, minum selepas berbuka
7. Masa sahur, minum sebelum mula makan sahur


NAK BELI? KLIK SINI UNTUK TERUS KE LAMAN WEB SHAKLEE


 ATAU pm sekarang untuk BANTUAN/ KONSULTASI 

whatsapp/telegram 0192710642



NAK HARGA TERBAIK?sila sms atau call ✔Cikgu Hani 019 271 0642 / 016 2089081
 ✔Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com 
✔Whatsapp/wechat/telegram = 019 271 0642 
 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA
 ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH
 ✌ iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog