PENAPIS AIR BAJET DAN MUDAH DI BAWA KE MANA-MANA

Takde penapis air di rumah? beli air tapis di mesin-mesin layan diri sahaja? Nak beli penapis air yang murah dan berbaloi?
Dapatkan ni...
Penapis air murah dan boleh bawa jalan-jalan. Pilihan Bijak!
Ia juga menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!



Get Clean® Water Pitcher ada penanda aras berapa kegunaan kita dan bila kita perlu tukar filter tu. Tak perlu risau terlupa atau tak perasan sebab memang penanda aras tu kita akan nampak sentiasa. Bila penanda dia sampai warna merah tu maksudnya sampai dah masa nak tukar filter dia tu. Ikut penggunaan, dalam 3 bulan lebih jugakla bg 1 filter kecil tu.

Get Clean® Water Pitcher, Shaklee water filter,Penapis air shaklee, shaklee pitcher, penapis shaklee, jug air shaklee,PENAPIS AIR SHAKLEE, PENAPIS AIR MURAH, PENAPIS AIR BAJET, shaklee alor setar, ESP, set penyusuan, KEISTIMEWAAN Get Clean® Water PitcherSHAKLEE,vitamin shaklee,shaklee kedah,shaklee alor star,shaklee murah,murah shaklee,free shaklee,harga murah,shaklee harga ahli,vivix,esp
Paling best juga, Get Clean® Water Pitcher SHAKLEE disahkan dapat menuras sebanyak 303 liter atau 80gelen air bagi setiap turasan iaitu dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka di pasaran.

Makanya, untuk mereka yang menginginkan PENAPIS AIR dengan budget yang RENDAH, bolehlah dapatkan Get Clean® Water Pitcher SHAKLEE ini dari saya. Berbaloi dan tidak perlu lagi membazir untuk beli airbotol mineral setiap hari. Harga air botol 1 liter kira-kira RM2 sebotol kan?

KELEBIHAN PENAPIS AIR SHAKLEE   

Get Clean® Water Pitcher sangat berbaloi dengan kemampuannya menapis air serta EFISIENMUDAHdan sangat RINGKAS untuk digunakan. 
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Harga mampu milik, tidak perlu berhutang atau keluarkan ribu riban untuk memperolehinya.

Get Clean® Water Pitcher, Shaklee water filter,Penapis air shaklee, shaklee pitcher, penapis shaklee, jug air shaklee,PENAPIS AIR SHAKLEE, PENAPIS AIR MURAH, PENAPIS AIR BAJET, shaklee alor setar, ESP, set penyusuan, KEISTIMEWAAN Get Clean® Water PitcherSHAKLEE,vitamin shaklee,shaklee kedah,shaklee alor star,shaklee murah,murah shaklee,free shaklee,harga murah,shaklee harga ahli,vivix,esp


HARGA= RM460,murah kan?
anda dapat housing kit, filter ada 3 pack filter dan pitcher ( jag dia tu)

KEISTIMEWAAN Get Clean® Water Pitcher SHAKLEE


1. SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

2. PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

3. HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

4. MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar. 




Harga retail: RM460
Harga promo boleh sms/whatsApp/pm saya di facebook

SAPA SUKA BELI DUIT DR MESIN AIR LAYAN DIRI? BACA NI BAHAYA MESIN AIR LAYAN DIRI



NAK HARGA TERBAIK?

sila sms atau call 
 ✔Cikgu Hani 019 271 0642 
 ✔Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com ✔Whatsapp/wechat/telegram = 019 271 0642 
✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA 
✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH
✌ iR Hani 858760 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog