Cara bancuh mealshake jadi sedap!

Bagaimana rupa mealshake yang dikatakan sedap tu?
Camna cara bancuh ye kak?

Mudah saja nak bancuh mealshake ni. Banyak cara bancuh nak jadi sedap. Sebab mealshake tu sendiri sedap. Perasa French Vanilla (mungkin asal vanila dr France ke taktau). Bau mealshake wangi vanilla dan rasa lemak berkrim disukai ramai. Oh ye, Mealshake ni murah je tau. Tak percaya? Klik MURAH

CARA BANCUH MEALSHAKE SEDAP!


  1. 1 sudu kecil /2 sudu ikut sukatan umur seperti di bawah nnt, dengan air masak suam. Shake dan minum. Sedap juga.
  2. Mealshake campur ribena ais. Rasa lemak berkrim macam ribena susu. Lagi sedap kisar ais sekali.
  3. Mealshake boleh dicampur/dikisar bersama buah-buahanan, dijadikan smoothie, Super yummy.
  4. Mealshake mix ngn susu dutchlady ke,apepun jenis susu febret anda. (perasa coklat po boleh, berkrim lemaknya)
  5. Mealshake campur Performance drink - sangat menyegarkan.
  6. Mealshake campur ESP dan Performance Drink.
  7. Mealshake campur air oren. Kalau jus lagi sedap. Air twister oren pon takpe.
  8. Mealshake campur ketul coklat pastu di blender. wah sedapnya letak ketul ais.. Wah..
  9. NAK BUAT DONUT? KLIK RESEPI NI, DONUT ALA BIG APPLE MEALSHAKE
PERINGATANcuma jgn bancuh dengan air panas-panas ya kerana dikhuatiri akan merosakkan protien dan vitamin didalamnya.


Mealshake, Cara bancuh mealshake jadi sedap, cara bancuh mealshake, harga mealshake, testimoni mealshake, rasa mealshake, khasiat mealshake, kepeningan mealshake, Mealshake murah, Shaklee Kedah, Shaklee murah, ESP, set susu, set penyusuan, vitamin anak cergas.

KENAPA NAK JUGA BAGI MEALSHAKE SEDAP?

  • Supaya Mealshake diminum setiap hari dan dapat khasiat maksimum dari mealshake ini.
  • Meal Shake Shaklee sangat mudah diberi kepada anak-anak kerana boleh dibancuh dengan susu formula kerana rasa french  vanilla dan teksturnya seperti susu tepung 
  • Meal Shake rendah lemak dan glisemik jadi anak anda tidak akan jadi obesiti
  • Sesuai untuk anak-anak yang obesiti kerana beri rasa kenyang yang lama. KLIK UNTUK ANAK OBESITI
  • Meal shake merupakan makanan untuk otak yang bijak juga kerana mengandungi kolina, kalsium dan protein
  • Mudah dan ringkas sebagai sarapan pagi berkhasiat.


Mealshake, Cara bancuh mealshake jadi sedap, cara bancuh mealshake, harga mealshake, testimoni mealshake, rasa mealshake, khasiat mealshake, kepeningan mealshake, Mealshake murah, Shaklee Kedah, Shaklee murah, ESP, set susu, set penyusuan, vitamin anak cergas.

Cara pengambilan Mealshake :-

  1. Bayi untuk 6 bulan hingga 3 tahun - 1 sudu kecik 2-3 kali seminggu
  2. Kanak-kanak berumur 4 tahun ke atas (Anak-anak yang lebih aktif dan terdedah dengan ramai orang terutamanya yang sudah ke tadika) - 1 sudu besar setiap hari
  3. Golongan dewasa – 1 sudu besar 1-2 kali sehari.
Mudah je kan?

DAPATKAN NASIHAT DAN KONSULTASI DARI SAYA KHAS UNTUK ANDA SAHAJA.

Mealshake, Cara bancuh mealshake jadi sedap, cara bancuh mealshake, harga mealshake, testimoni mealshake, rasa mealshake, khasiat mealshake, kepeningan mealshake, Mealshake murah, Shaklee Kedah, Shaklee murah, ESP, set susu, set penyusuan, vitamin anak cergas.



NAK HARGA SHAKLEE TERBAIK?
sila sms atau call 
 ✔Cikgu Hani 019 271 0642 
 ✔Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com 
✔Whatsapp/wechat/telegram = 019 271 0642 
✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA 
✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH
✌ iR Hani 858760 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog