ESP pelbagai guna, minum boleh, masker pun boleh!

ESP, soya protien, ESP cara makan, testimoni ESP, apa ESP, ESP Shaklee, Shaklee Kedah, Shaklee murah, protien Shaklee, Nak putih, susu banyak, tambah susu, set susu banyak, Shaklee ESP, susu ESP

Anda mencari produk soya? yang memberikan protien? tepatla sekali anda mula nak consume ESP ni. Memang banyyyaaak sangat kelebihan ESP ni, sebab tu la produk ni hot sgt. Sesuai untuk semua, muda atau tua (bayi takleh lah ya). 
ESP  ni pulak pelbagai guna. Nak tau untuk apa?

KEPELBAGAIAN KEGUNAAN ESP

➡ESP + lecithin – kawal berat badan / bakar lemak
➡ESP + ostematrix – bantu masalah sembelit / migrain
➡ESP + vita c – kulit cantik
➡ESP + alfalfa – milk booster (ibu menyusu)
➡ESP + gla – tingkatkan kesuburan (bagi yang sukar hamil)
➡ESP + zinc – sembuhkan luka pembedahan, bantu masalah rambut gugur
➡ESP + omega – perkembangan otak janin, bantu turunkan berat badan
➡ESP + performance drink – kekal bertenaga & hidrat
➡ESP, ostematrix, b complex, vitalea, vita c – set kehamilan
➡ESP, zinc, ostematrix, b complex, vitalea, vita c – set bersalin
Macam-macam cara dan pelbagai guna sungguh ESP ni. Tapi kenapa kami claim macam-macam ya? Kami tak claim, memang kami rasai sendiri. nak tau kelebihan ESP klik sini

ESP, soya protien, ESP cara makan, testimoni ESP, apa ESP, ESP Shaklee, Shaklee Kedah, Shaklee murah, protien Shaklee, Nak putih, susu banyak, tambah susu, set susu banyak, Shaklee ESP, susu ESP


CARA BANCUH ESP SEDAP KLIK SINI. Pelbagai cara jugak nak minum ESP ni. Tapi kalau cikgu, minum sejuk-sejuk  dan shake-shake memang sedap!

ESP sebagai masker

Pernah try dak masker buat sendiri? ESP ni punyala macam-macam boleh guna, buat masker pon boleh. ni antara bahan boleh je buat ikut suka!

  1.  ESP + Vitamin C
  2.  ESP + Plain Yogurt + Vitamin E
  3.  ESP + Vitamin E
  4.  ESP + Alfalfa + Vitamin E

Setiap bahan masker homemade ni, masing- masing ada fungsi tersendiri. Jadi boleh pilih nak guna bahan mana satu untuk buat masker:
  1. Yogurt – melembapkan kulit
  2. Susu & soya buat sendiri – mencerahkan kulit
  3. Telur – melembapkan kulit, menghilangkan kedut, mencerahkan kulit
  4. Tembikai – mengecilkan liang pori- pori, merawat sunburn
  5. Tomato – melembapkan kulit, bagus untuk kulit berminyak, yang ada blackhead dan jerawat (acne)
  6. Pisang – menyegarkan kulit, melembutkan kulit, menghilangkan jerawat di muka dan freckles
  7. Lemon – merawat kulit kusam
So, pilih la nak buat yang mana. lebih-lebih je la. yang lain elok minum je ESP tu. Tapi memang jimat, minum pon ye, buat masker pon ye. Jimat dan semulajadi lagi tu!

ESP sebagai kuih? ada yang pernah buat tak? hee.. so far cikgu tak pernah terai lagi :)



NAK HARGA SHAKLEE TERBAIK?
sila sms atau call 
 ✔Cikgu Hani 019 271 0642 
 ✔Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com ✔Whatsapp/wechat/telegram = 019 271 0642 
✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA 
✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH
✌ iR Hani 858760 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog