Tompok hitam kurang, kulit lebih sekata dengan Daily Defense Whitening Essence


Cikgu memang kena pakai pelembab dan sunblock kat muka. Kalau tahu cerita cikgu memang ada alahan kulit, lebih tepat lagi alah dengan cahaya matahari. CEK CERITA KAT SINI.isk, pelik. Keluar rumah memang kena pakai sunblock atleast 50spf. Ha, Tapi lepas cikgu dah amalkan dan gunakan set NUTRIWHITE ni, memang beza memang berbeza.


Daily Defense Whitening Essence ,Tompok hitam kurang, kulit lebih sekata, jeragat hilang, pelembab muka, pelembab nutriwhite, nak cantik, nak putih, cara hilang jeragat, cara hilang tompok muka, topeng muka, shaklee alor setar, shaklee kedah, shaklee muraho

Tompok hitam kurang, kulit lebih sekata dengan Daily Defense Whitening Essence. Tak percaya?

(gambar hiasan, perasan sendiri)

  Apa dia itu Daily Defense Whitening Essence?

RM231.00Kod Produk 14583 (30ml)
Cara yang menyenangkan untuk mendapatkan kulit muka yang licin dan berseri yang diformulasi dengan:
  • Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,
  • Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen
  • Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam
  • Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari
  • Di samping itu, Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah
  • Lembut dan mudah diserap oleh kulit
Daily Defense Whitening Essence ,Tompok hitam kurang, kulit lebih sekata, jeragat hilang, pelembab muka, pelembab nutriwhite, nak cantik, nak putih, cara hilang jeragat, cara hilang tompok muka, topeng muka, shaklee alor setar, shaklee kedah, shaklee murah

BOTOL KECIK DAN SEDANG, TAPI KEGUNAAN SAMPAI 6 BULAN. SEBAB PAKAI SIKIT JE. picit kecik macam biji kacang hijau dan ratakan seluruh muka. Senang dan cepat serap. Rasa smooth je kulit dan ringan tak berminyak. Tak cuba tak tahu tau. Bau pun wangi je, rasa segar bila pakai.


Nak harga murah? boleh... JOM REGISTER AHLI> KLIK SINI. Penjimatan sehingga 20-30% dari harga retail tau. dapat bonus plak tu lepas tu. 




Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan 

NAK HARGA TERBAIK?
sila sms atau call Cikgu Hani 019 271 0642 
 Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com 
Whatsapp = 019 271 0642 PENGEDAR SHAKLEE ANDA, COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA SALAM SAYANG DARI CIKGU HANI

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog