Vitamin C paling murah di pasaran!

Masih lagi mencari Vitamin C? Carik pulak yang paling murah kan? tau dak Shaklee punya Vitamin C lagi murah berbanding jenama lain yang amik kat pasaraya tu? kita buat kira-kira kenapa ia adalah Vitamin C paling murah di pasaran.

http://www.vitamincikgu.com/2011/08/vitamin-c-superb.html

Pernah beli tak vitamin C jenama lain?
Harga untuk vitamin C dikatakan paling murah jenama PP**** ialah 
RM55 untuk 100 biji. Harga bagi sebiji ialah Rm 0.55 sen

Harga Shaklee Sustained release Vita-C PLUS pula 
HANYA RM 92.50 untuk 180 biji.
Harga bagi sebiji HANYA RM0.51 sen. (Nak jimat lagi, register ahli dengan saya) banyak jimat tu..

Vitamin C paling murah di pasaran!


Saya terpanggil untuk wujudkan kesedaran. Jika tidak kenal Shaklee, kita sebenarnya=

1- Telah bayar lebih mahal untuk vitamin sintetik
2- Merisikokan buah pinggang dengan vitamin sintetik
3- Terlepas peluang memiliki kualiti kesihatan yang lebih baik

PsssTT... Nak kenal vitamin sintetik? Jika ada pek silica gel dalam botol, sintetik la tu. Pernah jumpa pek silica gel dalam bekas makanan macam tin biskut? Benda organik tidak perlukannya. Ubah jenama, ubah masa depan! Baca sini pasal vitamin c sintetik

KENAPA PERLU VITAMIN C SHAKLEE NI, DAHLA MURAH...


  1. *Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi. 
  2. *Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran 
  3. *Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti. 
  4. *Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis. 
  5. *Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress. 
  6. *Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi. 
  7. *Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang. (uish awet muda nih!) 
  8. *Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya. 
  9. *Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas. 
  10. *Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih –> berguna dalam rawatan anemia. Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah. 
  11. *Merawat jangkitan saluran kencing. 
  12. *Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain. 

Sustained Release Vita-C mengandungi: 

•Kandungan Vitamin C yang tinggi. 
•Sistem perlepasan berkekalan dalam menyalurkan Vitamin C yang menyamai kandungan satu setengah biji buah oren untuk setiap jam selama lima jam. 
•Formulasi yang membantu mengekalkan pertahanan antioksida secara semulajadi, kekuatan sel, kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah

Sebiji sehari dah menyamai kandungan Vitamin c dari 7.5 biji buah oren! Mampukah kita nak memakan 7.5 biji buah oren sehari? Vitamin C Shaklee, adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.
Sebiji sehari Shaklee Sustained release Vita-C 500 mg mampu menjaga tubuh badan kita daripada radikal bebas yang berterbangan disekeliling kita. Sebab tu Vitamin C ni tahun lepas sangat top sehingga out of stok sehingga setahun. Hebat sungguh penangan vitamin C ni.

vitamin c murah

VITAMIN C TERMURAH ni SANGAT SESUAI UNTUK:
  • *wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
  • *ibu mengandung
  • *ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
  • *boleh diambil ketika haid
  • *mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
  • *mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
  • *perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
  • *mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

NI DARI WEBSITE SHAKLEE SENDIRI =

Sustained Release Vita-C™ Plus 

Bekalan Vitamin C Serba Semula Jadi untuk Sepanjang Hari

Kod Produk:10104 (180 tablet) rm 92.50
Sustained Release Vita-C adalah pilihan paling tepat yang mampu bertindak sepanjang hari bagi membekalkan semula vitamin C yang hilang daripada tubuh disebabkan oleh aktiviti harian.
Sustained Release Vita-C 500mg dengan rumusan serba semula jadi ini memenuhi keperluan vitamin C tubuh, serta amat penting untuk menyihatkan tulang, gigi, gusi dan seluruh tubuh secara amnya.*
Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

vitamin c shaklee
JOM BERUBAH. BELILAH VITAMIN C TERMURAH DIPASARAN. SETANDING KUALITI DAN JENAMA.

JOM JOIN SAYA MENJANA KEBEBASAN BEKERJA DENGAN SHAKLEE. JOM JOIN AHLI KLIK SINI

NAK HARGA TERBAIK?
sila sms atau call
 ✔Cikgu Hani 019 271 0642 
 ✔Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com
 ✔Whatsapp/wechat/telegram = 019 271 0642 
✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA 
✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH
✌ iR Hani 858760 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog