ESP buat Promosi? Jimat beli Shaklee

Setiap bulan Shaklee akan buat promosi belian 6 Percuma 1.

Best kan, kita berjimat dengan belian ni.

Oktober 2014 ni, sepanjang bulan ni, Shaklee memberikan tawaran belian 
ESP (Energizing Soy Protien) Beli 6 PERCUMA 1. Buy 6 FREE 1. Beli 6 DAPAT 7.
yEAY.. PROMOSI ESP DATANG LAGI. Jimat beli Shaklee ni rupanya.

ESP, ESP murah, Shaklee murah, Shaklee Kedah, Shaklee jimat, jimat beli SHaklee, kebaikan ESP, kelebihan ESP, faedah ESP

PROMOSI ESP

Best kan?
Apa yang best lagi?
Sekiranya anda bukan AHLI SHAKLEE, anda akan dapat FREE membership
FREE pendaftaran keahlian.
Bestnya. Kalau tak anda perlu membayar RM75/RM85 (Sabah/Sarawak)
kan ke jimat tu?

so, dengan belian set ni, anda DAPAT

  1. 1 canister ESP bernilai RM150
  2. Keahlian bernilai RM75
  3. Cash bonus bulan depan (sekiranya beli ni je) dalam RM3x.xx
  4. Penjimatan sehingga RM255. Banyak ler tu. Sapa nak bagi

Cara nak dapat penjimatan ni?

  1. Beli set promo BELI 6 FREE 1 ni, dari SAYA- call/sms/whatsapp 0192710642
  2. Beri maklumat peribadi anda untuk urusan pendaftaran.
  3. Bankinkan pembayaran semua.
  4. Saya akan uruskan pendaftaran anda.

Banyak sangat 7 canister ESP ni?

  • Korang boleh kutip order dari kawan-kawan, sedara, jiran tetangga yang nak mencuba Khasiat ESP ni. Nak tau khasiat ESP? KLIK SINI ESP SEDAP BERKHASIAT
  • Guna sendiri, sebulan setengah habis 1 canister. Jimat untuk setahun nih. :)
Dah, jangan berlengah lagi. Jom cari kawan-kawan yang nak share kebaikan ESP ni.KLIK SINI ESP

ESP, ESP murah, Shaklee murah, Shaklee Kedah, Shaklee jimat, jimat beli SHaklee, kebaikan ESP, kelebihan ESP, faedah ESP



KONTEK SAYA SEKARANG.
NAK HARGA SHAKLEE TERBAIK?
sila sms atau call 
 ✔Cikgu Hani 019 271 0642 
 ✔Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com 
 ✔Whatsapp/wechat/telegram = 019 271 0642 
 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA 
 ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH
✌ iR Hani 858760 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog