Cara Hilangkan Parut Demam Campak Berlubang Dengan Cepat Dan Berkesan

Parut atau bekas lepuh akibat demam campak atau nama mesranya Chicken pox ni pastinya menjadi igauan ngeri si pengidapnya. Hampir 2 minggu tersiksa gatal-gatal satu badan sebab chickenpox ni, kesan selepasnya lebih teruk lagi. Ada parut hodoh hitam-hitam malahan berlubang besar bak kawah bulan. Di kawasan MUKA pulak tu? Alahai, camna lah nak berdepan dengan semua orang ni kan?
cara hilangkan parut
Ala, ko sapu jelah mekap, foundation dan bedak tebal-tebal kasi cover sikit hitam-hitam tu....

Senang benar orang cakap kan? Tapi kalau dah kesan hitam berparut siap berlobang-lobang tu nak buat camna? Memangla orang tau kita ni kena demam campak dan inilah kesannya tapi berapa lama kita nak tahan dengan pandangan orang lain bila kita nak shopping kat sogo nanti?

Ini video testimoni bagaimana seorang ibu muda yang trauma lepas kena chicken pox ni. Beliau trauma dengan  muka sendiri dan camna dia ubat hilangkan parut demam campak yang hitam dan besar-besar tu. Tonton sampai habis tau, baru tau..


Dah kalau parut demam campak yang sangat hodoh ni pun boleh hilang dengan mengamalkan SET PARUT DAN KULIT CANTIK ni, apatah lagi kalau dengan hanya sebab parut jerawat muda atau parut luka pembedahan? Pastinya dengan set ni, korang akan lebih bersemangat dan konfiden nak shopping atau jalan-jalan bergaya dengan handbag baru tanpa ada orang jeling-jeling.

Apa yang Pn Daya ni amalkan? Cuma perlu konsisten makan B Complex, Vitamin C, Vitamin E dan ESP. tambahan lagi amikla Zink untuk pemulihan luka dengan cepat. Kalau yang gatal-gatal tu patut sapu dengan herbal blend. baca Testimoni herbal Blend Krim ajaib ni.
Ni gambar Puan Daya sebelum dan selepas


Ni testimoni customer lelaki yang baik dari luka eksiden. Hilang parut tau.

Senang dan cepat kan? Pasti hilang kesan lubang dan hitam-hitam akibat dari lepuh demam campak tu. Suami pasti makin sayang bila dapat side effect dari pengambilan vitamin tu. Badan makin cergas, kulit makin cantik dan putih, servis pun bagus. Upsssss... 

Jom, miliki sendiri set KULIT CANTIK utuk hilangkan parut chickenpox atau parut jerawat. Pastikan dapat cara makan dan konsultasi nak buat apa dengan vitamin tu dari semestinya saya, pengedar Shaklee SIDPRO yang terlatih.

   019 271 0642



Nak sembang-sembang? konsultasi? 
1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu  
2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 
 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! 
Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 

✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA 
 ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH
 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog