Perokok Tegar Berhenti Merokok Sebab Rokok Jadi Tawar? Rokok Jenis apa tu?

Ada satu kisah seorang bapa ni, dah bertahun mencuba nak berhenti merokok. Ialah merokok tu ketagih kan? Lagi-lagi bila merokok tu cam perasan macho asap berkepul-kepul keluar dan rasa cool sangat. Lagipun dah merokok masa sekolah lagi bila kawan-kawan cabar, kan? Tapi, tetiba dia rasa merokok tu tawar..Kenapa pulak ye?

Cuba play video ni dan tonton kenapa sebab en suami ni terasa tawar dengan rokok. Pelik kan?



Yang dah play dan tonton video atas ni mesti tahu apa Rahsia dia berenti merokok. Yelah, macam-macam cara digunakan untuk berhenti merokok, tetiba bila minum cecair ajaib VIVIX ni, rokok tetiba jadi tawar. Makin tawar hati nak beli rokok. Nak buat apa merokok kalau 'nikmat' merokok tu dah takde kan?

Apa yang bset sangat vivix ni sampai boleh buat orang tak nak merokok dah? Vivix ni minuman antikosidan yang tinggi yang memperbaiki sel-sel dari tahap selular lagi. Maksudnya dia betulkan balik sel-sel badan yang rosak tu, ye la dah lama 'rosakkan' sel dengan nikotin rokok tu kan? Ia juga  membantu memulihkan & mengupgrade sistem badan kita supaya lepas ni badan kita mampu melawan sendiri virus atau kanser yang menyerang badan kita, menarik kan?

Testimoni Berhenti Merokok

Ni ada lagi testimoni bergambar orang berhenti merokok Hanya dengan VIVIX

Rahsia berhenti merokok dengan cepat dan mudah sampai dah takde nafsu nak merokok ni senang je. Hanya sehari minum 1 sudu VIVIX. Minum air banyak dan cuba bersenam sikit-sikit. Selain tak merokok badan pun sihat kan? Yang bestnya, korang akan tak nak teringin nak merokok. Sapa yang untung? korang juga kan? Duit rokok boleh simpan untuk tabung percutian dan perlancongan. Bini dan anak-anak pun makin sayang, kan?

Tunggu apa lagi? Perubahan di tangan anda, laburlah sedikit wang anda untuk mencuba VIVIX si tonik ajaib ni. Rasa yang sedap, mudah je nak minum, bukan kena telan berpuluh-puluh tablet pun. Harga pelaburan yang pasti berbaloi, pulangan yang lumayan. Tambahan lagi, fatwa dah haram kan merokok ni? Amikla peluang ini. Jom order sekarang, pasti saya akan bantu anda cara makan dan moral support untuk anda, 0192710642 atau klik sini untuk order terus dari SHaklee



Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 
 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! 
Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 
 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA 
 ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH 
 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog