National Conference Shaklee 2015, Tak Sangka Ada....

Mula-mula rasa sedih pun ada sebab memang jangka tak dapat pergi jemputan ke Majlis Shaklee National Conference bagi tahun ni. Kami ada aktiviti pada 6 Jun 2015 tu yang dah rancang setahun lamanya. Manakala jemputan Shaklee dalam 2 bulan lepas, memang tau pon dapat award, hee, tapi taktau tarikh, so takde la berharap dapat datang.

Tapi memang tak sangka, Allah beri juga kesempatan kami untuk menghadiri Majlis penganugerahan ni ala-ala amik oscar gitu. Perjalanan majlis ni sungguh meriah, sampai tak sangka ada,.....ha, tengok la video ni.. Bergema satu dewan tau. Apa lagi yang menarik? Saksikan video pertama dari group kami ni sat.


Sepanjang 3 hari National Conference Shaklee 2015 ni berlansung, kami cuma datang pada malam Majestic Night dan pada 7 hb Jun sahaja. Tu pon naik flight tengahari dan sampai petang terus ke Mines. Letih berkejar-kejar. Takpe, kalini pergi dinner dengan hubby, dan mak jaga anak-anak. Alhamdulillah.

 Malam Majestic Dinner, bergambar bersama pemenang best Dress Man. Majestic betul Master Norita dan suami.
 Makan-makan chinese course bersama team Ireach.

Hari menerima award. Seronok pegalaman naik pentas terima hadiah. Maklumla bukan zaman sekolah lagi nak terima hadiah ni, Yang bestnya dengan Shaklee ni korang boleh hangkut 1 family, bawakla anak-anak sekali naik pentas. Yelah, merekalah pembakar semangat kita selama ni kan? Harusla angkut...


Semoga perjuangan kami semua berterusan. Banyak lagi agenda nak buat dengan peluang yang ada ni. Jom, join kami ubah masa depan anda semua. Jom, bisnes senang hujung jari dan bersama-sama anak. Jom la..

Bersama si kecik Fathi, Tahun depan gambar mama pulak kat situ ye. Amin.

Dalam video tadi dah tengok dah apa yang tak sangka nya? Kalau tak jumpa lagi, cer tengok sekali lagi. :) Banyak aura best tau. Rugi tak datang, jom datang tahun depan ke Shaklee National Conference 2016 pula. Sebelum tu, join ahli shaklee dulu ye,


CIKGU HANI
019 271 0642
✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, 
 RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA
 ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH 
 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog