Alahan Kulit Yang Teruk Kembali Pulih

Memang seksa bila kita ada alahan ni. Semua serba tak kena. Silap makan sikit pon boleh jadi masalah besar. Gatal berpanjangan, bila garu-garu akan luka pula! Susah juga bila terkena alahan atau alergi ni. Tapi, cikgu dah jumpa nak hilangkan alahan dengan mudah dan berkesan.


Kenapa Terjadi Alahan/Alergi?


Reaksi alahan berlaku apabila sistem ketahanan semulajadi tubuh kita bertindak balas secara berlebihan terhadap bahan-bahan (alergen) yang biasanya tidak memudaratkan tubuh kita.

Ia boleh dicetuskan oleh pelbagai bahan yang terdiri daripada debu, hama, bulu binatang, makanan, bahan kimia dan sebagainya. Semua bahan ini dengan senangnya boleh didapati di dalam rumah kita! 


Bagaimana dengan Konsisten makan Vitamin C membantu memulihkan alahan yang teruk?


Vitamin C bertindak sebagai anti-histamin, tanpa kita perlu mengalami side effect dari pengambilan dadah anti-histamin. 

>Vitamin C membantu menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh badan. 
>Ia juga membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol (salur pernafasan).
>Ia meningkatkan fungsi sistem pertahanan badan (immune sistem). 
>Ia juga meningkatkan kadar penyembuhan tisu. 
>Vitamin C juga membantu membuat kolagen dalam badan kita. 

Maka dengan itu, Vitamin C ni membantu memulihkan kembali alahan kita. Betul tau...

Vitamin C, vitamin murah, shaklee, alahan, ubat gatal, gatal kult, alahan kulit, Vitamin C murah, vitamin c shaklee, shaklee alor setar, Shaklee, vivix

Alhamdulilah, selepas konsisten Vitamin C ni, alahan kulit yang teruk kembali pulih. Tengok testimoni ni. Berkesan kan?
Vitamin C, vitamin murah, shaklee, alahan, ubat gatal, gatal kult, alahan kulit, Vitamin C murah, vitamin c shaklee, shaklee alor setar, Shaklee, vivix
Selepas 1 minggu je tau, alhamdulillah. Gatal-gatal tangan hilang, kulit kembali pulih. Ada cara makan dia tau!. Jangan risau saya akan bimbing cara makan dengan betul dan pasti berkesan. Nak?

Semoga kesihatan terbaik buat kita sekeluarga. Amin.




Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. 
 PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! 
Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ 
jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini

 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA 
 ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH 
 iR Hani 858760 

 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog