Bisnes Shaklee Ni Penipu! Pengakuan

Orang kata bisnes shaklee ni penipu. Betul ke? Ini pengakuan peribadi Pn Fatima Az Zahra apa yg dia sendiri lalui bila dah terjebak dalam Bisnes Shaklee ni sendiri.





Penipu lah kalau ada yang kata bisnes ni takpayah carik orang. Kita memang kena ada pembeli yang akan membeli dengan kita kan? Maka kenalah carik orang. Tapi dnegan Shaklee orang yang carik kita. Best ke best tu?

Bukan saja bayar pampes anak atau untuk taska anak je, tabung melancong pon boleh kita simpan. Itu yang best tu. 24 jam sehari boleh buat jualan tanpa keluar rumah. Dari rumah je melayan customer dan buat order online je. Jaga anak sendiri je senang kan? Senang sangat! Yang penting dengar cakap dan ikut segala tunjuk ajar. Barulah mantop!

Nak? Jom jadi ahli Shaklee dengan team kami. Klik sini untuk Jadi Ahli Shaklee Free.


Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 Cikgu Hani 
Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. 

 PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ 
jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 

 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 
 ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH
 iR Hani 858760 

 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog