Boleh Percaya Ke Tidak Testimoni ni?

Ada banyak testimoni kat FB dan blog yang ramai orang claim kebaikan produk dia. Banyak sangat sampai kadang-kadang dalam hati "eh boleh percaya ke dak ni ya?'

Nak Percaya Ke Tak?


Dengarnya Shaklee ni claim produk dia selamat dan semulajadi.

Dengarnya depa kata diorang ada kajian saintifik.


Betul ke?
Nak percaya ka?

Betul la tu, takde sebab akak nak cong korang. Landmark study ni lama dah depa buat. Malahan takde keperluan pon mereka nak buat kalau sekadar nak lakukan barang je. Mereka buat sebab nak buktikan kualiti diorang. Bukan sebab nak register barang tu maka kena buat kajian ni.

😊
Shaklee ada research centre sendiri. Setiap produk perlu menjalani pelbagai ujian dan melepasi tahap piawaian. Pastu, bahan mentah pon ada piawaian dia. Bukan main oder dan buat dari kilang oem saja tau Tau tak kilang OEM tu apa? heee😂
Pastu, kajian bukan syok sendiri. Ada journal dan peer reviewed dari 3rd party. Emm. Bukan sekadar ada ladang sendiri dan claim testimoni je tau. Kajian dalam makmal lagi 😊


Sebab tu akak sangat-sangat nak sebarkan agenda Ubah Jenama ni. Ubahla, korang akan rasai sendiri perbezaan supplemen semulajadi dan sintetik. Takde lagi yang makan dah berpuluh tahun sakit buah pinggang dan penyakit kronik lain. Makin nampak muda, ada lah. Mesti kesan panjang telomere tu 😊

Ada yang masih musykil? Meh tanya akak 0192710642


Kalau tak mau percaya testimoni, yakinlah dengan kajian oleh para saintis pihak ketiga ni yang membuktikan produk Shaklee selamat malahan memberi kesan terbaik untuk kesihatan kita. Jom tukar Brand! Jom Shaklee.






Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 
 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. 
 PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ 
jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 

 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH 
 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog