Cantik Dengan Produk Semulajadi, Testimoni Bergambar!

Nak cantik tapi takut dengan produk kat pasaran yang beri kesan buruk pada wajah. Banyak yang kesan awal cepat akan cantik, tapi jangka masa lama menghakis kulit rupanya!

Ingat senang ke nak cantik?

Senang ke nak hilang jerawat?
Ingat parut tu senang je ka nak hilang?
Ada ke produk semulajadi yang berkesan?


Produk Semulajadi Yang Berkesan

=========================


Keluhan Rashidah (bukan nama sebenar) iaitu customer yang mengalami jerawat dan masalah kulit yang agak kronik. Tapi dia bijak, dia memang takmau cuba produk yang bukan-bukan! Lagi-lagi yang memang nampak beno testimoni aja, tapi takde test makmal. 

Ini kesan dia, ha, cantik kan? Dia tak putus asa, bukan sahaja badan jadi semakin sihat, kulit pula semakin cantik! Resdung dah tak kembali, parut pun hilang. Best ke BEst? Dengan Set Cantik aja, Nak ? Klik link set cantik tu.






Dia konsisten. Tahu apa yang dia perlu buat dan makan. #setresdung#vitaminC dan #esp untuk pulihara balik kulit dari dalam. Terpancar kat luar ko.Cantik terus. Pakej kesihatan sekali. Best kan?

Tu la, akak bagitau dah...jadilah orang yang bijak
Jadilah seperti Rashidah. Hubungi #akaklawa dengan segera 0192710642😁





Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 
 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. 
 PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 

 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.


 ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH
 iR Hani 858760
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog