Kecutkan Jerawat Dengan Mudah Tak Perlu Pergi Pusat Kecantikan

Jerawat ni nak tumbuh bila kita rasa ada hari paling penting masa tu la nak muncul. Besar pulak tu betul-betul kalau kat hidung memang nampak sangat la. Stress pula rasa bila ada jerawat besar ni. Nak hilangkan jerawat dengan cepat bukan senang kan? Tapi ada cara nak kecutkan jerawat dengan mudah rupanya. Jimat, tak perlu pegi Spa kecantikan, mahal tu.

vitamin c Cara kecutkan jerawat, tips hilangkan jerawat, tips jerawat, kenapa jerawat, tanpa jerawat, vitamin c shaklee, vitamin c, testimoni jerawat, ubat jerawat

Jerawat ni biasanya muncul bila kita stress, bila kita sibuk, dan kalau wanita bila nak datang bulan. Kan? Masa ni hormon tak stabil, kita pula selalu lupa nak bersihkan muka dengan betul. Ye la busy kan? Tak sempat nak cuci muka terus tidur ja. Esok pulak ada temujanji penting ngan client, atau ada pembentangan paper yang penting. Jerawat betul-betul atas hidung elok je kuning-kuning pulak tu. Stress, hilang konfiden beb!

Meh, akak nak share

Cara Kecutkan Jerawat Dengan Cepat


1. Bila ada jerawat nak naik, cuci muka kerap. Dengan air saja kerap, awal pagi dengan malam baru cuci denagn pencuci muka. Pilihan akak pastilah Nutriwhite Cleanser yang banyak membantu bersihkan muka sampai ke liang roma.

2. Masa malam sebelum tidur, akak akan pecahkan Vitamin C Shaklee dan letak pada jerawat tu. BIla letak, rasa sejuk-sejuk cam mencucuk menyerap masuk dalam kulit. Letak sekeliling jerawat. Nak buat masker sekali pon boleh. Biar semalaman.

vitamin c Cara kecutkan jerawat, tips hilangkan jerawat, tips jerawat, kenapa jerawat, tanpa jerawat, vitamin c shaklee, vitamin c, testimoni jerawat, ubat jerawat
Kulit Licin dan bebas jerawat, kau tak nak ke deknon?

3. Jangan lupa makan Vitamin C tu 3 biji sekali siang dan malam waktu jerawat gatal tu dah mula munculkan diri. Biar dia terus malu nak membesar dan terus menghilang. 

4. Macam biasa, minum air masak, air kosong air putih banyak. Jangan minum air manis je kerjanya. Makin lambat la jerawat nak hilang.

5. Tips yang terakhir dan yang paling cliche, zikir selawat dan berdoalah kepada Allah agar jerawat kau tu tak mengganggu lagi. Janganla jerawat membesar dan membengkak kuning dengan gembira. Selepas jerawat dah hilang, banyak-banyaklah bersyukur ye.

HIlang Jerawat betul dak?


Ini dia kelebihan dan kebaikan VITAMIN C 🍊 


💋 membentuk collagen 

💋 awet muda dan mengurangkan kedutan wajah 

💋 mencantikkan kulit tanpa noda 

💋 mencerahkan kulit semulajadi 

💋 menyekat pembentukan pigmen yang menjadi penyebab jeragat dan kulit gelap 

💋 membaiki parut 

💋 merawat masalah jerawat 

💋 membantu masalah resdung 

💋 menguatkan sistem immuniti badan 

💋 baiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah, lebam kulit, ruam, kulit kering dan kasar 

💋 memerangi kanser kerana tinggi antioksidan . 

VITAMIN C SR shaklee 500mg bersamaan 7.5 hidangan buah oren 🍊  

mempunyai sistem pembebasan 1.5 vitamin c ke dalam tubuh badan kita setiap 

jam!😱

Nak hilangkan jerawat dengan cepat tak payah pegi spa kecantikan atau beli ubat klinik? Meh dapatkan Vitamin C shaklee yang murah, berkesan dan semestinya selamat digunakan. Jangan lupa, whatsapp je akak 0192710642


Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 

 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. 
 PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 

 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH 

 iR Hani 858760 

 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog