Kombo Set Cantik Terbaik Eksklusif Untuk Anda!

Rasa seronok bulan ni bila tahu promo September ialah Set Cantik iaitu Esp dan Vitamin C sustained Release yang memang menjadi teman baik untuk kulit. Set ni memang berhantu sangat tau bila banyak beri kesan terbaik- Terutamanya untuk Jeragat. Akak memang suka bab jeragat ni. Sebab bila umur dan meningkat, kalau tak jaga kulit memang jeragat senang sangat nak kena.


Apa yang eksklusifnya ialah, hanya bulan ni saja, semua orang boleh dapat penjimatan 5% atau pon boleh dapat sebotol percuma bagi setiap belian 6 botol ESP atau Vitamin C. wah, dapat diskaun pon ada, nak dapat FREE pon boleh. Bestnya. Meh tengok gambar ni.


Pastinya lebih rendah bila korang beli apabila menjadi ahli yang sah. Nak dapatkan Free membership? ha, senang je, terus contact akak 0192710642senang akak uruskan pendaftaran. FREE tau, tanya je camna.

Dengan pembelian ni, korang dapat juga membeli tumbler shaker Shaklee yang sungguh eksklusif, jenama rubermaid terkenal tu, pada hargasuper diskaun. Jadi antara orang terawal memiliki shaker ni. Nak tengok> ha ni gambar shaker tu.


Yeay, mudah benor nak bancuh esp dnegan minuman kegemaran ni. Buat smootie pon sedap, Bersemangat nak bawak jalan-jalan..yiiiha




Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 
 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! 
Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 

 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 
 iR Hani 858760 

 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog