5 Rahsia Vivix Shaklee Yang Perlu Anda Tahu

Sana-sini tersebar dah ramai yang minum vivix ni sebagai makanan kesihatan. Ramai percaya kesahihan dan keberkesanan vivix yang menjadi tular sekarang . Banyak sungguh testimoni vivix untuk masalah kesihatan yang memberi kesan positif buat pengidapnya.

Ada lagi beberapa rahsia vivix yang anda perlu tahu. Kenapa vivix ini sungguh berkuasa sehingga digelar sirap atau tonik ajaib.

Tonton video ini dahulu,



5 Rahsia Vivix Shaklee


1.All Natural (semulajadi), polyphenol diproses daripada 4 tumbuhan hebat tanpa bahan pengawet.

Sememangnya tiada keraguan. 4 kandungan utama Vivix ada akak ceritakan sebelum ini dan ianya sangat hebat. Vivix mengandungi polyphenol yang tinggi. Jadi, tidak hairanlah mengapa Shaklee begitu konsistan memberikan yang semulajadi dan berkesan terbaik kepada kesihatan pengguna produk.

Vivix tiada campuran bahan pengawet. Ia adalah sebatian cecair yang stabil. Kalau kita letak Vivix atas meja, Vivix tak meruap. Kalo letak dlm freezer pun Vivix tak akan beku. Tiada bahan lain dalam Vivix termasuk air pun tidak!


2. Bukan setakat resveratrol tetapi memberi gabungan bersama 15 jenis polyphenol.

Resveratrol ni adalah sejenis antioksidan yang bertindak melindungi sel DNA dari kerosakan oleh radikal bebas. Polyphenol pula ialah sejenis sebatian fitokimia yang juga mengandungi antioksidan yang tinggi. Gabungan resveraterol dan juga polyhenol yang dipatentkan yang ada pada Vivix menjadikan Vivix tiada tandingan.





3. Cold filling extraction process untuk preserve bioactive polyphenol dan pastikan kualiti paling tip top.

Cold extraction bermaksud buah-buah yang digunakan dalam vivix diproses untuk mengeluarkan patinya dgn suhu rendah/sejuk untuk pastikan bioaktif polyphenol tetap seperti yang dikehendaki dan tiada kemerosotan terhadap kualiti vivix itu sendiri. Suhu tinggi akan menyebabkan polyphenol rosak dan terjejas.

Ada proses yang guna air panas/suhu panas dan proses seperti ini akan menjejaskan kualiti produk tersebut. Jadi, Shaklee patenkan proses cold filling extraction ni utk Vivix jadi org lain takleh curi.


4. 10x lebih berkuasa

Vivix adalah cecair yang mengandungi antioksidan Resveratrol dan Polyphenol yang tinggi sehingga 10x ganda lebih berkuasa. Dan diakui, tiada lagi produk anti aging yang mempunyai kuasa seperti Vivix.


5. Anggur muscadine sebagai kandungan asas Vivix

Vivix mendapat Patent Anggur Muscadine sebagai kandungan utama. Anggur muscadine ni mempunyai kandungan resveratrol yang tinggi dan mampu melawan radikal bebas walaupun hidup liar dikawasan yang agak lembab. Anggur ni mampu membesar sehingga sebesar bola golf dan mampu mempertahankan diri sendiri dari kulat dan kerosakan. Hebat kan!


Nak baca testimoni vivix? Klik Testimoni Vivix. Jom tingkatkan kualiti hidup dengan VIVIX, dapatkan vivix SEKARANG!


 Nak sembang-sembang? konsultasi? 


2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 

 4. Email hanijalani@gmail.com. 
 PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 

 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 

 iR Hani 858760 

 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog