Kulit Kusam Boleh Ke Nak Cerahkan Semula?

Bila pagi-pagi masuk bilik air terpandangkan cermin, rasa sedih tiba-tiba. Bangun pagi je, tengok muka sembab semacam. Dah lepas cuci muka pakai pencuci X murah tu, muka nampak masih macam bangun tidur. Tak berseri langsung!
Masih ada tompok jeragat dan kulit terasa gelap. Bukan kulit ni gelap sangat, cuma kurang berseri. Kusam je nampak dia. Pernah tak korang rasa camni? 
Kulit kusam ini buatkan usia kita nampak lebih tua dari sepatutnya. Ia juga buatkan wajah tampak tak bermaya sekaligus buat diri kita rasa tak bersemangat.
Jangan biarkan kulit kusam berpanjangan.
Tahu tak Shaklee ada Set Hilangkan Kulit Kusam? Ya, Set ini terdiri dari 2 bahagian iaitu pencuci muka dan Vitamin untuk rawat dari dalam.

Set Kulit Shaklee

Apa yang kita perlukan?
Pencuci muka :
Nutriwhite Make-up Remover - scrub pada wajah tanpa menggunakan air untuk mengeluarkan daki dan sel kulit mati yang tertinggal pada muka
Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser - setelah scrub muka, bilas sedikit dengan air dan cuci muka menggunakan Cleanser ini untuk menaikkan seri muka.
Cara hilangkan kulit kusam, kulit kusam, cerahkan kulit, kulit putih, cantik, shaklee set cantik, set cantik shaklee, esp, kolagen, vitamin c, nutriwhite, ubat putih muka, ubat putih, pemutih muka, jeragat, ubat jerawat, ubat jeragat, nutrihite shaklee, shaklee alor setar, shaklee kedah, shaklee murah, vivix

Rawatan dari dalam :
Collagen Shaklee - membekalkan kolagen untuk memastikan kulit muka sentiasa lembap dan tegang supaya tidak kusam dan sentiasa tampak segar berseri
ESP - mengandungi protein untuk memperbaharui sel kulit supaya sel kulit menjadi lebih sihat. Bila sel kulit sihat, baru lah kulit nampak lebih segar.
Vitamin C- Penting untuk menjaga kolagen, memulihkan sel rosak dan mengelakkan jerawat dan jeragat dari tumbuh.

Cara hilangkan kulit kusam, kulit kusam, cerahkan kulit, kulit putih, cantik, shaklee set cantik, set cantik shaklee, esp, kolagen, vitamin c, nutriwhite, ubat putih muka, ubat putih, pemutih muka, jeragat, ubat jerawat, ubat jeragat, nutrihite shaklee, shaklee alor setar, shaklee kedah, shaklee murah, vivix

Dapatkan cara penggunaan dan pemakanan yang betul dari Konsultan Shaklee yang sah!

Nak dapatkan Set Hilangkan Kulit Kusam?

Hubungi saya Hani di sini atau whatsapp terus untuk dapatkan konsultasi dan cara merawat kulit kusam anda dengan tepat dan betul.



Nak harga lebih jimat dan berbaloi baloi? Jadi ahli di sini dan saya akan bantu anda dengan berterusan. 




Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! 
Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ jom jadi ahli dengan 
Team cikgu MIG klik sini
 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.
 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog