Resepi Aiskrim Sedap Masa Ramadan

Teringin tak nak buatkan untuk anak-anak aiskrim sedap dan berkhasiat? Lebih-lebih lagi masa ramadan ni? Ini ada resepi buat popsickle. (ala macam aiskrim dalam plastik tu pon boleh). Sedap dan berkhasiat tau. Mudah pula tu.

Tonton video ni ya?





Bahan-bahan yang mudah'

1. Performance Drink Shaklee yang sedap dan menghidratkan
2. Potongan buah-buahan segar (strawberi, mango, apple, kiwi, dragonfruit pun boleh)
3. Nak sedap lagi, letak potongan limau atau lemon juga. Zass

Rasa yang bergabung dengan sedap. Try lah. Nak dapatkan #performance drink? terus hubungi -

www.wasap.my/60192710642 
www.wasap.my/60192710642 

 Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642
 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com.
 PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! 

Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini

 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 
 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog