Tutorial Cara Mudah Balut Samosa

Cuti sekolah ni, bekalan makanan perlu cukup. Anak-anak asyik nak makan saja. Dah lama mama tak buat kuih, kali ni mama buatkan samosa inti kentang yang diorang suka makan.
Korang nak tau cara balut samosa ni? Dulu akak ni memang buat samosa tolong mak menjual, setakat 50 keping tu celah gigi je lah nak balut. hahahhah
Dah siap, boleh bekukan dan boleh goreng bebila anak-anak kelaparan. Snek makan pagi dan kudapan petang. 







Senang saja kan? Boleh buat kudapan untuk keluarga ni..



Jom cuba.



www.wasap.my/60192710642

www.wasap.my/60192710642

www.wasap.my/60192710642

www.wasap.my/60192710642

www.wasap.my/60192710642



Nak sembang-sembang? konsultasi?1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu2.

PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 4. Email hanijalani@gmail.com.PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja!

Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini



✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.iR Hani 858760Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog