Kitaran Haid Kembali Teratur- Suami Lega Dapat Berita....

Alhamdulillah, akhirkan kitaran haid saya kembali betul dah. Teratur je tiap bulan. Tak adalah macam dulu selang 2 bulan baru ada. Pening kepala, badan pun panas bila tak datang period ni. Kata seorang pelanggan tegar vivix.

Banyak sebab kalau nak carik punca masalah period tak teratur ni. Mungkin terjadi selepas bersalin, boleh juga akibat daripada menyusukan anak. Jadi juga pada anak dara tau. Masalah hormon ni memang takboleh nak jangka.

Apa nak buat untuk bantu kitaran haid kembali normal?

Ikhtiar kitaran haid kembali teratur

lihat testimoni bawah ni;

Beliau mengambil vivix tak sampai sebotol pun, terus period keluar lancar. Badan pun tak sakit dan lebih bertenaga.


Lihat lagi testimoni pelanggan ini;

Perut selalu sebu dan sakit bila tak period. Lega bila period a.k.a teman baik wanita ni datang.


Selain itu, boleh baca lebih lanjut tentang period tidak teratur kat sini period tidak teratur dan boleh cuba kombinasi vivix dan GLA complex. Berbaloi sangat tau. Suami pun happy bila period dah teratur kembali. Pelung kehamilan pun meningkat,kan?

Boleh hubungi saya, Hani untuk konsultasi dan nasihat lebih lanjut




Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 
 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 

 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH 
 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog