Cara Nak Tukar Filter Get Clean Water Pitcher Penapis Air Mudah Alih Video

Senang ke tak nak tukar filter ni ye? Tahu tak ada filter air yang mudah alih? Senang sangat tau kalau guna filter ni. cara nak tukar filter dia pun sangat senang. 

Lagipun, filter ni boleh bawak jalan-jalan, letak kat dapur boleh, atas meja boleh, dalam peti ais pun boleh. Sedap pula tu air filter ni.

Senang je tau nak tukar filter penapis air ni. Boleh tengok video mudah ni. Saya sendiri je boleh tukarkan filter ni. Tak susah pun. 


Video cara tukar Filter Penapis air Shaklee


Paling best juga, Get Clean® Water Pitcher SHAKLEE disahkan dapat menuras sebanyak 303 liter atau 80gelen air bagi setiap turasan iaitu dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka di pasaran.

Makanya, untuk mereka yang menginginkan PENAPIS AIR dengan budget yang RENDAH, bolehlah dapatkan Get Clean® Water Pitcher SHAKLEE ini dari saya. Berbaloi dan tidak perlu lagi membazir untuk beli airbotol mineral setiap hari. Harga air botol 1 liter kira-kira RM2 sebotol kan?




Nak beli? boleh terus hubungi saya untuk dapatkan Filter Air Murah ni. Dapatkan diskaun dengan wasap saya


www.wasap.my/60192710642 
www.wasap.my/60192710642 



 Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! 
Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 
 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 
 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog