Bisnes Dari Rumah Tanpa Modal Yang Mudah!

Masih tercari-cari model bisnes yang mudah, duduk di rumah dan tanpa modal yang besar? Biasa dengar dengan produk Shaklee kan? Ini dia mentor Shaklee -Team Cosmos nak korang yang bertuah join bina empayar masing-masing. Nak bisnes?

Yang bestnya, Shaklee juga menawarkan bisnes plan sehingga pendapatan infiniti! Pastinya perlukan seorang Mentor untuk itu kan? Bisnes mudah bermentorkan group terbaik, mestilah syok kan?

Selain menjalankan bisnes Shaklee secara part time, kita juga boleh menjadi suri rumah terbaik! Perniagaan dengan Shaklee ni, semua kemudahan telah HQ dan semestinya mentor dan leader dari team terbaik telah disediakan. Sebab itu, bisnes Shaklee ini adalah bisnes yang paling mudah yang anda boleh lakukan.

Bagaimana nak mula?

Pertama sekali anda mestilah mendaftar sebagai ahli Shaklee, ada pelbagai pilihan yang mudah disediakan. Boleh juga dapat menjadi ahli dengan PERCUMA. mudah sekali hanya perlu berikan beberapa butiran ringkas melalui whatsapp atau call saya. www.wasap.my/60192710642


Kenapa BISNES SHAKLEE dengan Team Cosmos best???

1. SAYA AKAN AJAR ANDA BUAT MARKETING

Anda hanya perlu buat saja. Jika anda rajin ikut apa yang diajar, anda akan nampak hasil yang ohsem setiap hari. Yang penting ICU = ikut cakap upline.

2. FREE KUMPULAN SOKONGAN
Group sokongan secara online dan offline yang paling best! Bukan sahaja downline atau upline, semua sideline pon boleh bertukar pendapat.

3. MARKETING SECARA ONLINE

Tidak perlu keluar rumah untuk promote barang dan menjual. Kalau ada order dari customer terus pos dari website.

4. PULANGAN TUNAI BERGANDA

untung runcit (12%-25%)
bonus bulanan (up to 21%)

5. BONUS BERGANDA

bonus dari jualan
bonus kereta

6. FREE VVIP TRIP & UMRAH 6 BINTANG

Sudahlah semuanya ditanggung, boleh  bawa pasangan, ibu, bapa, anak2, adik-beradik, wow sangat!

Anda taknak? Saya tak rugi apa-apa. Saya hanya sudi membimbing mereka yang mahu mengubah kehidupan dan tidak lagi hanya senyum melihat orang lain sambil nangis di bucu katil.

Anda nak? Cepat2 PM saya. Saya dah tak sabar nak bimbing anda ke puncak jaya!



Jom, sama-sama ke puncak kejayaan.

www.wasap.my/60192710642 
www.wasap.my/60192710642 

 Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! 
Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini ✌

PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 
 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog