Vivix Harga Murah Berbaloi Percuma Keahlian

Pernah dengar Vivix tonik antioksidan yang viral tu kan? Ia adalah produk premium yang dipatenkan oleh Shaklee. Vivix ni harganya sangat berbaloi berbanding dengan kesihatan diri sendiri dan keluarga.

Pada bulan ni, Shaklee menawarkan vivix pada harga yang murah dan sangat berbaloi. Percuma keahlian pula tu. Biasanya perlu membayar yuran keahlian sebanyak RM78.90, tetapi dengan promosi vivix murah ni, Tak Perlu lagi!



Selain itu, anda akan dapat Percuma Pos, Percuma Starter Kit dan Rebet Tunai yang akan anda terima pada bulan hadapan. Bulan ini juga, diskaun 5% anda akan dapat dengan pembelian ini. Hanya perlu berikan saya butiran mudah, saya akan daftarkan keahlian anda secara online. Mudah sangat. 


Anda dah berjimat sebanyak RM155 dengan pembelian pertama ini. Best sangat kan? Nak beli dengan menggunakan kredit kad pon boleh tau! Hanya www.wasap.my/60192710642 klik sini dan boleh whatsapp saya untuk saya tunjukkan caranya. 

Jangan lepaskan peluang, bukan mudah nak dapatkan Vivix dengan harga rendah dan diskaun ni. Siap free pos dan keahlian percuma lagi. Inilah masanya, jangan berlengah lagi, hubungi saya terus




www.wasap.my/60192710642 
www.wasap.my/60192710642 

 Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. 
 PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! 
Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 
 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 
 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Artikel Sangat Berguna

Arkib Blog